Privacybeleid

 

Vanaf 25 mei gaat de GDPR, de nieuwe Europese wet rond gegevensbescherming,invoegen. Wij vinden het belangrijk dat jouw gegevens op een wettelijke, correcte en transparante manier worden verwerkt. Wij gebruiken enkel uw emailadres voor volgende doeleinden: de uitvoering van de afgesloten overeenkomst, het verwerken van de bestelling.

Onze promotionele communicaties vinden plaats via onze website, webshop en Social Media.

Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden niet met derden gedeeld.

Artikel 11: Privacy

De verantwoordelijke voor de verwerking, R&B Vintage Clothing respecteert de GDPR met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens. De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden: de uitvoering van de afgesloten overeenkomst, het verwerken van de bestelling.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan R&B Vintage Clothing , via e-mail op rnb-vintageclothing@skynet.be of per post op het volgende adres Netelzeepstraat 31 te 3460 Bekkevoort (België)., gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens.

Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn. In geval van gebruik van gegevens voor direct marketing: U kan zich kosteloos verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Hiertoe kan U zich steeds richten tot R&B Vintage Clothing via e-mail op rnb-vintageclothing@skynet.be of per post op het volgende adres Netelzeepstraat 31 te 3460 Bekkevoort (België). Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden. De klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn paswoord. Uw paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, R&B heeft dus geen toegang tot uw paswoord.

R&B houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden. Indien u vragen heeft over deze privacy statement, kunt u ons contacteren op +32 494 34 55 25.